Cesur sahne şovları, verdiği pozlar ve tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, hız kesmeden konser vermeye devam ediyor. Şarkılarıyla hafızalara kazınan Hadise, Mesleğine olan hassasiyetini açıkladı. Hadise “Sevilmek, sayılmak kadar güzel bir his yok. İstanbul'da konser olunca dostlarım da geliyor. Zaten duygusal bir kadınım, onlar olunca başka bir his oluyor. Bu gece hayatımda ilk kez sahneye çıkıyor gibi heyecanlıyım” dedi. Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.

Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı. Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, boşanma haberini Instagram hesabından şu açıklamayla duyurmuştu: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim.

Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Son dönemde hem dansları hem de iddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise şimdi ise sosyal medya sayfasından dans ettiği anları paylaştı. Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hadise cesur paylaşımlarıyla gözleri üzerine çekiyor. Açıklamalarıyla, dansıyla ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda ise aşk iddiasıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Hadise ile şef Gürkan Topçu'nun bir araya geldiği; ortak arkadaşlarının vasıtasıyla yine arkadaşlarının evinde buluştuğu konuşuldu.

Birlikte yemek yiyen ikilinin yakınlaştığı öne sürüldü. Başarılı şarkıcı, aşk dedikoduları karşısında sessizliğini bozarak açıklama yapmıştı.Ünlü şarkıcı, "Sanırım söylenmek ya da kızmak değil, doğru ifade etmem gerekiyorsa, sizlerle dertleşmek istediğim bir konu var. Müzik kariyerim için dört elle çalışmaya başladığım zamanlar, tabii ki gündemde olmanın ve göz önünde olmanın heyecanını ve arzusunu çok yoğun hissediyordum. Ancak aynı zamanda bunun bedellerinin de olacağının farkındaydım. Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da; artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum.Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından öyle umuyordum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum.

Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum neredeyse. Ama tekrar söylemek istiyorum ki; hayatıma gerçekten değer verdiğim biri girerse, bunu sizlerle paylaşacağımı bilmenizi isterim. Çünkü ben aşkı da aşık olmayı da çok seviyorum. Emin olun, o zaman geldiğinde hislerimi her zaman olduğu gibi özgürce ifade edeceğim" demişti.Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Hadise şimdi ise dekolteli elbisesiyle takipçilerini karşısına çıktı.

Survivor’da Yarışmacının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı... Bakalım Acun Ilıcalı Ne Karar Verecek! Survivor’da Yarışmacının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı... Bakalım Acun Ilıcalı Ne Karar Verecek!


 

Kaynak: CNNTÜRK