Hadise, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Beyaz mini elbisesi ve enerjisiyle adeta sahneyi yakan Hadise, her zamanki gibi tarzıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Konser sırasında Hadise, basın mensuplarının sahnenin karşısından görüntü aldığını fark etti. Fakat bir kameramanın alttan görüntü almaya çalıştığını gören Hadise, bu duruma sessiz kalmadı.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber gözyaşlarına boğuldu! Eşi Hailey Bieber'dan tepki geldi Ünlü şarkıcı Justin Bieber gözyaşlarına boğuldu! Eşi Hailey Bieber'dan tepki geldi

Evet birkaç selülit de var, bana ne!

Evet birkaç selülit de var, bana ne!

Şarkı arasında kameramana dönerek sert bir şekilde sitem eden Hadise, "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" dedi.

Evet birkaç selülit de var, bana ne!

Hadise'nin bu sözleri sahnede bulunan hayranlarından büyük alkış aldı. Sosyal medyada da Hadise'ye destek mesajları yağdı. Birçok kişi, Hadise'nin bu konudaki tavrını ve sahneyi sahiplenmesini takdir etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ