İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, "Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?" sorusuna, "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan" yanıtını verdi.

Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşlarına dair itiraflarda bulundu
"Soyunma odasında en çok sorun çıkaranlar kimler?" sorusunu yanıtlayan Hakan, "Barella, Thuram ve Arnautovic. Ben yokken Marko'ya penaltı attırırım, o da iyi penaltı atar. Ben penaltı kullandığımda Simone Inzaghi iyi şans getirmesi için her zaman sırtına dokunur. Dimarco'ya yemek teklif ederdim, Barella ile tatile giderdim ve kredi kartımı Lautaro'ya verirdim. İdeal Inter oyuncusu Frattesi'nin fiziğine, Buchanan'ın hızına, Mkhitaryan'ın tekniğine ve benim özelliklerime sahip olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund'a galibiyeti Füllkrug getirdi: Borussia Dortmund 1-0 PSG Borussia Dortmund'a galibiyeti Füllkrug getirdi: Borussia Dortmund 1-0 PSG

"En iyisi Arda Turan'dı"

"Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?" sorusuna yanıt veren milli futbolcu, "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar. Beşe beş takım arkadaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan, hücumda ise Mbappé'yi seçerdim" dedi.

Kenan Yıldız açıklaması
Kenan Yıldız hakkında da konuşan Hakan, "Çok yetenekli, çok iyi ve çok aç. Szczesny ile aynı fikirdeyim. Birkaç yıl içinde Ballon d'Or'a aday olabilir" sözlerini sarf etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ