Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde balıkçılık yapan altı kişi, Yedigöl Barajı’nda 2 metre 20 santimetre uzunluğunda ve 148 kilogram ağırlığında bir yayın balığı yakaladı. Balığın kilogram fiyatının 250 TL olduğu ve toplam değerinin 37 bin TL olduğu belirtildi. İlçe halkı, bu devasa balıkla hatıra fotoğrafı çektirdi... Düziçi ilçesinde balıkçılıkla uğraşan Ali Dağlı ve beraberindeki beş kişi, zorlu bir mücadele sonucunda 2 metre 20 santimetre uzunluğunda ve 148 kilogram ağırlığındaki yayın balığını yakalamayı başardı.

KİLOSU 250 TL'DEN SATIŞA SUNULACAK

Ali Dağlı, Yedigöl Barajı’nda yakaladıkları dev yayın balığını bir süre iş yerinde sergiledi. Vatandaşlar, meraklı gözlerle balığa bakarak bol bol fotoğraf çektirdi. Yakalanan dev yayın balığı, parçalanarak kilogram fiyatı 250 TL’den satışa sunulacak. Balıkçı Ali Dağlı, balığı çekmek için altı kişinin güçlükle uğraştığını belirtti ve “Ağı akşam saatlerinde serdik, sabah gittiğimizde ağda bir ağırlık hissettik. Ağı çekerken beş-altı kişi zor çektik ve nihayetinde balığı tekneye aldık. Vatandaşlarımız bu balığı parçalayarak kilosunu 250 TL’den satacak.” şeklinde konuştu.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Yıldırım Düşmesi Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu! Pençe-Kilit Operasyonu'nda Yıldırım Düşmesi Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu!

Kaynak: Haber Merkezi