Kocaeli'de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım sınırlandırılıyor, öğretmenlerde dahil! Kocaeli'de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım sınırlandırılıyor, öğretmenlerde dahil!

İşitme engelli müşterilerin taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verecek hizmete mavi.com'un ana sayfasından ve Mavi uygulamasındaki "Engelsiz İletişim" bölümünden kolayca erişilebiliyor. Bu özel hattan destek almak isteyenler "Engelsiz İletişim Görüntülü Konuşma" bağlantısı üzerinden Mavi'nin özel eğitimli temsilcileriyle iletişim kurabilirler. 

Görme engelli bireyler için kapsayıcı ve erişilebilir online alışveriş deneyimi

Mavi aynı zamanda 2022 yılından bu yana BlindLook’un global EyeBrand ağında yer alarak, görme engelli bireylerin mavi.com ve Mavi App’te engelsiz bir moda ve alışveriş deneyimi yaşayabilmesini sağlıyor. Eşit, engelsiz ve kapsayıcı bir yaşam için öncü bir adım atarak, EyeBrand ağına katılan ilk moda markası olan Mavi, ürün ve hizmetlerini böylece 285 milyon görme engelliye ulaştırabiliyor. Hayata özgürce katılabilme imkanı tanıyan uygulama sayesinde, görme engelli kullanıcılar Mavi’deki online alışverişlerini sesli yönlendirmelerini kullanarak kimsenin desteği olmaksızın tamamlayabiliyor, tüm bilgi ve içeriklere engelsiz şekilde ulaşabiliyor. 

Kaynak: BÜLTEN