Ibiza'da artan kiralar yüzünden insanlar arabalarda yaşıyor! Ibiza'da artan kiralar yüzünden insanlar arabalarda yaşıyor!

İsrail'de esir yakınları, bir araya geldikleri milletvekillerine tepki gösterdi.
İsrail Meclisinde Hamas'ın elindeki İsraillilerin yakınları ile milletvekilleri bir görüşme yaptı. Görüşmede esir yakınları ile milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Esirlerden Carmel Gat ve Yarden Roman Gat'ın yakını Gil Dikman, toplantıya katılan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud Milletvekili Galit Distel'e "Gazze'yi dümdüz etme" çağrısında bulunduğu açıklaması nedeniyle tepki gösterdi. Dikman, "Kimi dümdüz ediyorsunuz? Eğer içinizde bir parça insanlık kaldıysa, bizim ve ölü mü diri mi olduklarını bilmediğimiz akrabalarımızın dayanma gücüne sahip çıkın. Dümdüz etme ve yok etme sloganlarıyla konuşmayı bırakın. Çünkü Gazze'de hayat var. Akrabalarımız orada" dedi.
Esir yakını Shmuel Brodech, İsrail hükümetinin ateşkes ilan etmesini isterken; diğer bir esir yakını ise derhal harekete geçilmesini talep ederek, "Kalkın ve bir şeyler yapın. Sadece resimlere bakmayın. Henüz bir meclis delegasyonunun Kızıl Haç ile buluştuğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa Temiz