Geçtiğimiz yıl pek çok sahnede yer alan İzmir Aşkına Platformu gönüllüleri, bu sezonda çok farklı ve özgün bir senaryo ile İzmirliler ile buluşmaya gün sayıyor. İzmir Aşkına Platformu gönüllüleri, yeni müzikal için sıkı çalışmalarına devam ederken aileleriyle birlikte düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İzmir Aşkına 8500 adlı müzikalin ekibi, 22 Mayıs ve 6 Haziran tarihlerinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yine izleyenlere unutulmayacak güzellikte bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

     Neşeli geçen akşamda İzmir Aşkına Müzikali gönüllülerinden sahne çalışmalarının gülen yüzü, sevilen isim Furkan Güven, “Bu müzikalde yer aldığım için çok mutluyum” dedi. Güven, “İzmir için çalışmak, yaşadığımız kente ve insanına hizmette bulunabilmek benim için çok anlamlı. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz. İzmirlilere harika bir akşam yaşatacağız. Bu vesile ile bu ekibin içinde yer almak ve bu iyilik hareketine katkıda bulunabilmek, böylesine anlamlı bir akşamda bir arada olabilmek benim için çok anlamlı” diye konuştu.

"İzmir'in umudu olacaklar"

Ford’dan Mayıs 2024 fiyat listesi yayınlandı! Ford güncel fiyat listesi Ford’dan Mayıs 2024 fiyat listesi yayınlandı! Ford güncel fiyat listesi

 Her yıl farklı kurumlara destek olan İzmir Aşkına Platformu üyeleri hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Behçet Uz Çocuk Hastanesi, İzmir’in tarihi okullarından Namık Kemal Lisesi ve Balkan Türk İş Dünyası Derneği’ne ihtiyaç sahibi çocuklara burs verilmesi için ter dökmüştü. Bu yıl yine İzmir için yoğun çalışmalarına devam eden ekip, ilk gösterilerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde başlatılan umut hareketine destek olacaklar. Senaryonun belli bölümlerinde deprem konusunda da farkındalık yaratan platform üyeleri İzmir’i ve İzmirlileri bu konuda hiçbir zaman yalnız bırakmayan, yaptıklarıyla ve hazırlıklarıyla tüm ülkenin takdirini toplayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde ilk gösterilerini Umut Hareketi için sahneleyecekler.

    Müzikal provalarının en çalışkan isimlerinden Goncagül Çelik de, “İzmir Aşkına; İzmir'in tarihini, kültür ve değerlerini İzmirliler ile anlatan bir müzikal olması, aynı zamanda iyilik hareketi için bir arada olma fikri müzikalin en etkileyici yanlarından biriydi” dedi. Çelik şunları söyledi: “Sosyal sorumluluk projelerine elimden geldiğince destek olmaya çalışan biri olarak bu kez hobi olarak ilgilendiğim dans bilgi ve tecrübelerimle projenin bizzat içerisinde yer alıp katkı sağlayarak desteklemek benim için çok daha anlamlı hale geldi. 

Bir önceki müzikali dostlarımızın izlemesi sonucunda çok beğenmeleri ve gönüllülük esasına dayalı sürdürülebilir bir proje olarak yola çıkılması başvuru formunu doldurmam için etkili oldu. Değerli jürimizin seçmeleri sonucunda İzmir Aşkına platformu gönüllü üyelerinden biri olduğum için mutluyum. İyiliğin bulaşıcı olduğuna etkisinin bir çığ gibi büyülediğine inanıyorum. İyi ki İzmir Aşkına!”

Editör: MELEKŞAH TUFANER