TAV Havalimanları Holding'in kurucularından Sani Şener görevden ayrılıyor! Sani Şener kimdir? TAV Havalimanları Holding'in kurucularından Sani Şener görevden ayrılıyor! Sani Şener kimdir?

İzmir'in sevilen başkanlarından merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina, bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Uzun bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mine Piriştina'nın cenazesi, Alsancak Hocazade Camii'nde düzenlenen törenin ardından Narlıdere Mezarlığı'na defnedildi. Mine Piriştina'nın çocukları Levent Piriştina ve Zeynep Piriştina, taziyeleri kabul etti.
Mine piriştinaEski milletvekilleri Atilla Sertel, Kani Beko, Musa Çam, Mehmet Ali Susam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Aziz Kocaoğlu ve Yüksel Çakmur, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, eski belediye başkanları Erdal İzgi, Olgun Atilla, Utku Gümrükçü, Hüseyin Mutlu Akpınar ve birçok siyaset ve iş dünyası temsilcisi, Mine Piriştina'nın son yolculuğunda yer aldı. İzmirliler de Piriştina ailesine acı günlerinde destek vermek için törene katıldılar. Mine Piriştina, 69 yaşında ve iki çocuk ve üç torun sahibiydi.

Kaynak: HABER MERKEZİ