Son günlerde çıkardığı albüm, eşi ve kendisinin kıyafet tarzıyla gündemden düşmeyen Kanye West'in son konserinde kavga çıktı. Konser esnasında seyirciler birbirine girdi.

Kanye West Foto 1

Kavgadan sonra dans etmeye devam ettiler

California'da düzenlenen uluslararası hip-hop müzik festivali Rolling Loud'da Kanye'nin performansı sırasında trans bir kadın ile birkaç erkek arasında çıkan kavga anında ortalık bir anda karıştı. Kavgaya karışan kişiler arasında yumrukların havada uçuştuğu, o anların çevredeki insanlar tarafından anbean kaydedildiği görüldü. Kavga sırasında müdahale edenlerin, ortalığın sakinleşmesiyle birlikte aniden dans etmeye başlaması ise izleyenleri şaşırttı.

Kanye West Son Foto

Gaddar dizisinin gelecek bölümünde  Adnan Oktar terör örgütü konu alınacak! Gaddar dizisinin gelecek bölümünde Adnan Oktar terör örgütü konu alınacak!

Performansı kötü eleştirilere yol açtı

Kanye West'in geçtiğimiz ay yayımlanan 'Vultures 1' adlı albümü Billboard 200 listesinde zirveye yerleşti ve iki hafta boyunca bu konumunu korudu. Ancak West'in müzik festivalindeki performansı beklentileri karşılamadı. Kanye sahneye Ty Dolla Sign, Quavo ve kızı North ile birlikte çıktı, ancak bazı hayranlar bu performanstan etkilenmedi. West'in neredeyse duyulmayan sahnesi yaklaşık bir saat sürdü ve hayal kırıklığı yaratan performans sona erdikten sonra bir DJ, Ye'nin eski hitlerini yarım saat boyunca çalmaya devam etti.

Kaynak: Habertürk