Karşıyaka yapılamayan stad için bugün bir miting düzenliyor. Miting saat 20.30'da eski stadın önünde gerçekleşecek. Konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları adına bir açıklama yapan Karşıyaka Birliği Başkanı Mehmet Yıldırım, 102 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü'nün (KSK) ekonomik çöküşe sürüklendiğini ve stat konusunun siyasete alet edildiğini söyledi. Yıldırım, "Yalı'ya stat yapılmasını istiyoruz. Bu konuda kararlılığımızın devam ettiğini duyuruyoruz.."

Yıllardır Verilen Sözler Tutulmadı
Yıldırım, yıllardır Karşıyaka'ya stat yapılması için verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, "Karşıyaka'nın geleceğiyle oynanıyor. KSK'nin siyasete alet edilmesine karşı sesimizi yükseltiyoruz. Bu alanın heba edilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Gözler Fenerbahçe'de: Yüksek Divan Kurulu başladı Gözler Fenerbahçe'de: Yüksek Divan Kurulu başladı

Dernek Kurulup Örgütlü Çalışma Başlatılacak

Stadın Yalı'ya yapılması için bir dernek kurup örgütlü bir çalışma başlatacaklarını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti: "Kulüp yönetimimiz statla ilgili çalışmalar için tek maddeli kongre kararı almalı."

Karşıyakalılar Kararlı: Yalı'ya Stat Ya da Mezar
Yıldırım, "Biz Karşıyakalılar olarak kararlılığımızın devam ettiğini duyuruyoruz. Yalı stadımızı ve müzemizi istiyoruz. Vazgeçmeyeceğiz. Yalı'daki yer ya stat, ya da bize mezar olacak" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ