İsmail Kartal: Sezonu kupalarla kapatacağımızı düşünüyorum
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi açıklamar yaptı. İsmail Kartal sezonu kupalarla kapatacaklarına inandıklarını belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki Olympiakos maçı öncesi konuştu.

Maça tam kadro çıkacaklarını hatırlatan Kartal, güzel bir maç çıkararak yarı finale kalmak istediklerini aktardı.

Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda Finale Yükseldi! Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda Finale Yükseldi!

İsmail Kartal'ın açıklamaları şöyle:
"Bu akşam evimizde oynamanın avantajını kullanıp maçı kazanıp yarı finale yükselmek istiyoruz. Fenerbahçe'de tekrar tarih yazıp ülkemize puanlar kazandırmak istiyoruz.

"Yarı finale kalacağımıza inanıyorum"

Rakibin güçlü yanlarını biliyoruz, buna göre çalıştık. Bizim de güçlü yanlarımız var. Oyuncularım çok iyi motiveler. Herhangi bir sakat, eksiğimiz yok. Bu akşam full kadroyla maça çıkacağız. Oyuncularıma ve taraftarlarıma güveniyorum. Bu akşam hep beraber güzel bir maç çıkartarak yarı finale kalabileceğimizi inanıyorum.

Oyuncularımın mental anlamda yüksek öz güvenli olduğunu biliyorum. İlk maça da iyi başlamıştık ama bireysel hatalardan yediğimiz gollerle geri düşsek de takım olarak bir reaksiyon verdik. Çok kötü olmasa da avantajlı bir skorla döndük. Oyuncularıma güveniyorum.

Biz taraftarları mutlu etmek için varız, gece gündüz çalışıyoruz. Onlar bize güvendikçe biz de onları mahcup etmeyeceğiz. Kupalarla sezonu kapatacağımızı düşünüyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ