Suavi Bey'in Ötanazi Kararı Tersine Döndü!

Buse Meral, Aras Bulut İynemli ile olan aşkını itiraf etti: ''Her şey keyifli, mutluyum'' Buse Meral, Aras Bulut İynemli ile olan aşkını itiraf etti: ''Her şey keyifli, mutluyum''

Geçen bölümde Suavi Bey'in ötanazi kararı Levent'i sarsmıştı. Fakat bu akşam Suavi Bey, fikrini değiştiriyor ve Meryem'i görmek için tekkeye gidiyor. Mürşid Efendi'nin Meryem'e verdiği izin, Levent ve Meryem'i sevindirirken, tarikatta ise huzursuzluk yaratmaya başlıyor.

Sadi ve Affan Yeni Kararlarla Tarikatı Sarsıyor!

Sadi ve Affan, kendilerinden yüz çeviren tarikat mensuplarını geri kazanmak için yeni kararlar alıyor. Bu kararlar tarikatta büyük yankı uyandırıyor. Öte yandan Hasna ve Müyesser, Zeynep'i Cüneyd'den ayırmak için yeni bir plan hazırlıyor.

Cüneyd ve Levent'in Tehlikeli Görüşmesi!

Cüneyd, Zeynep'in gizemli tavırlarından şüphelenirken, Levent de Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesi ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışıyor. Meryem ise tüm korkularına rağmen Zeynep'le bağını koparmamak için mücadele ediyor. Cüneyd ve Levent'in görüşmesi ise tehlikeli anıların ortaya dökülmesine neden oluyor.

Levent ve Meryem'in Aşkını Sarsacak Sır!

Cüneyd ve Levent'in görüşmesinde sadece tehlikeli anılar ortaya çıkmıyor. Aynı zamanda Levent ve Meryem'in ilişkisini sonsuza dek değiştirecek bir sır da gün yüzüne çıkıyor. Bu sır, ikilinin arasındaki güveni zedeleyecek mi?

Bu Akşam Heyecana Hazır Olun!

Kızıl Goncalar'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde gerilim ve heyecan tavan yapıyor. Peki tüm bu olaylar sonucunda neler olacak? Meryem ve Levent'in aşkı bu sırla nasıl başa çıkacak? Cüneyd ve Zeynep'in ilişkisi tehlikeye mi girecek? Tüm bu soruların cevabını öğrenmek için bu akşam saat 20:00'da NOW TV'yi açmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi