Hollywood'un tartışmalı figürlerinden biri olan Kevin Spacey, yeni bir belgeselle tekrar gündemde Hollywood'un tartışmalı figürlerinden biri olan Kevin Spacey, yeni bir belgeselle tekrar gündemde

Netflix'in yeni yapımlarından olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin oyuncularından olan Boran Kuzum'un hayatı ve kariyeri merak konusu. Boran Kuzum'un kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu gibi detaylar ile hangi dizilerde ve filmlerde yer aldığı araştırılıyor.

BORAN KUZUM KİMDİR?

BORAN KUZUM KİMDİR?

1992 yılında Ankara'da doğan Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda eğitim aldı. Televizyon kariyerine 2015 yılında "Analar ve Anneler" dizisiyle adım atan Kuzum, eczacı kalfası rolünde yer aldı. 2016 yılında "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisinde I. Mustafa karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Esas çıkışını "Vatanım Sensin" dizisinde Leonidas Papadopoulos karakteriyle yapan Kuzum, "Cingöz Recai" filminde Cüneyt karakterine hayat verdi. Ayrıca, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali'nde sahnelenen "Martı" oyununda Treplev karakterini canlandırdı.

2020 yılında Melikşah Altuntaş ve Berrak Tüzünataç'ın senaryosunu yazdığı, Caner Özyurtlu'nun yönetmenliğini üstlendiği "Biz Böyleyiz" filminde Emrah karakterini canlandırdı. Ayrıca, Nejat İşler ve Miray Daner ile birlikte rol aldığı "Saygı" dizisinde adaletsizliğe karşı duran ve durumu sorgulayan Savaş karakterini canlandırdı. Boran Kuzum, şu anda sektördeki başarılı oyunculuk performansı ve çeşitli projelerdeki rolleriyle dikkat çeken bir isim olarak ön plana çıkmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi