Uzak Doğu ülkelerinden birinde, tren istasyonunda yaşanan olay, film sahnelerini aratmayan cinsten... 

Taciz edip kaçmak istedi

Olay, öğleden sonra yoğun bir saatte gerçekleşti. İstasyonda bekleyen yolcuların sayısının bir hayli yüksek olduğu bir zaman dilimden liseli iki öğrenciye yaklaşan adam, gençlerle konuşmaya başladı. Ancak kısa süre sonra niyetinin başka olduğu anlaşılan adam, taciz ettiği liseli kızların çığlıklarının ardından olay yerinden kaçmak istedi.

Çığlığı duydu, çelmeyi taktı

Bu sırada istasyonda bulunan başka bir adam durumu fark etti ve hızla harekete geçti. Tacizci adamın kaçmaya çalıştığını gören adam, liseli kızların çığlıkları eşliğinde yanından koşan adamı çelme takarak yere düşürdü.

Bursa'da tehlikeli eğlence! Kamyonet kasasında halay çeken iki kişi trafiği tehlikeye attı Bursa'da tehlikeli eğlence! Kamyonet kasasında halay çeken iki kişi trafiği tehlikeye attı

Kalkıp koşmaya devam etti

Düşmenin etkisiyle neye uğradığını şaşıran tacizci adam, bir süre yerde kaldıktan sonra kalkıp koşmaya devam etti. Ancak istasyonun merdivenlerini kullanarak aşağı inmeye çalışırken, hızını alamayıp tekrar düştü.

Gözlerden kayboldu

2 küçük kıza tacizde bulunan adam, merdivenlerden indikten kısa bir süre sonra gözlerden kayboldu. Güvenlik kameralarının kayıtları incelenerek adamın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Kayıtsız kalmadı

Vahim olay karşısında kayıtsız kalmayarak tacizci adama hızla müdahale eden adamın kahramanca hareketi, sosyal medyada büyük takdir topladı. Tacizci adamın kimliğinin kısa sürede tespit edilmesi beklenirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi