Pençe-Kilit Operasyonu'nda Yıldırım Düşmesi Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu! Pençe-Kilit Operasyonu'nda Yıldırım Düşmesi Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu!

Aldığı eğitimler sonrasında kuaförlükte ustalık belgesi alan Bayar, şehirdeki bir kuaför salonunda çalışmaya başladı. Malatya'da nadir bir örnek olan Bayar, şimdi müşterilere profesyonel hizmet sunuyor. Eğitim sürecinde yoğun çaba harcadığını ve bazen makasla uyuduğunu ifade eden Bayar, kadın birinin erkek kuaförü olmasının sıra dışı bir durum olduğunu söyledi.

Müşteriler ilk anda şaşırıyor ve tereddüt ediyor
Bayar, çocukluktan beri bu mesleğe olan ilgisini ve tutkusunu dile getirerek, müşterilerin kendisini ilk gördüğünde şaşırdığını ve kuaför koltuğuna oturmakta tereddüt ettiklerini belirtti. Ancak saç kesimi tamamlandığında müşterilerin tekrar kendisini tercih edeceğini duymanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Kadın olmasına rağmen erkek kuaförlüğü yapma kararının başlangıçta aile ve çevresinde şüpheyle karşılandığını dile getiren Bayar, ancak azmi ve isteğiyle bu kararında direndiğini ve sonunda ailesinin de destek verdiğini belirtti. Şimdi ise kadın bir kuaför olarak erkek müşterilere hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ