SONDAKİKA| Taksim-Kabataş hattında seferler durduruldu! SONDAKİKA| Taksim-Kabataş hattında seferler durduruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, belediye personeli ve binlerce Manisalı katıldı. İftar öncesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın müzik dinletisi sunuldu. Akşam ezanı okunduğunda, dualar eşliğinde iftar yapıldı. İftar sonrasında Başkan Zeyrek bir konuşma yaptı.

Belediye her zaman herkese açık olacak
Başkan Zeyrek, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede soframızı paylaştık. Bu gece Kur'an-ı Kerim'in indirildiği gecedir. Tüm duaların kabul olduğu bu mübarek gecede, Allah'a Manisa için dua ediyorum. İnşallah Allah bize beş yıl boyunca Manisa'ya layık hizmet etmeyi nasip eder. Manisa halkının paralarını onlar için harcamayı nasip eder. Bu süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi her zaman vatandaşlarımız için açık olacak. Her zaman misafirimizsiniz. Bu sofraların daim olması dileğiyle, sağlıkla, sıhhatle önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramı şimdiden mübarek olsun. Nice bayramları hep birlikte kutlayalım" şeklinde konuştu.

Ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz olacak
Başkan Zeyrek, önümüzdeki haftadan itibaren mesir şenliklerinin başlayacağını ve sanatçıların geleceğini belirtti. Ayrıca, bayramda Manisa'nın her yerinde ulaşımın 3 gün boyunca ücretsiz olacağını müjdeledi. Devamında sema gösterisini izleyen Zeyrek, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ