Melisa Döngel ve Sergen Yalçın'ın fırtınalı aşkı yeniden alevlendi! 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi dizilerde rol alan 24 yaşındaki güzel oyuncu, geçtiğimiz yaz Çeşme'de 50 yaşındaki teknik adamla yakınlaşmıştı. İkilinin yaş farkı magazin gündemine bomba gibi düşse de, aşklarını gizlemeyi tercih ettiler.

Cem Adrian & Çağan Şengül 'Helal' dedi... Hayranları gözyaşlarını tutamadı Cem Adrian & Çağan Şengül 'Helal' dedi... Hayranları gözyaşlarını tutamadı

Sefo'dan Ayrıldıktan Sonra Sergen Yalçın'a Döndü
Döngel, rapçi Sefo ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Kısa bir süre sonra Sergen Yalçın ile Alaçatı'da tatil yaparken görüntülenmesi, aşk iddialarını alevlendirmişti. Sefo'nun bu iddialara Instagram'da kusma emojisiyle tepki göstermesi de dikkat çekmişti.

Gizli Aşk Yaşıyorlar

Antalyaspor Teknik Direktörü olan Yalçın ve Döngel, ilişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Sadece yakın arkadaşlarına itiraf ettikleri aşklarını, paparazzilerden kaçmak için İstanbul'da gözlerden uzak restoranları tercih ediyorlar. Yalçın'ın, takımının maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel'i görmek için günübirlik İstanbul'a geldiği dedikoduları ise magazin kulislerini şenlendiriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ