Ödüllü baklavacı Müge Anlı'da bulundu!
Bugün, Mehmet'in öldüğünü sandığı erkek kardeşi bulundu. Mehmet, yaklaşık bir aydır haber alamadığı kardeşine kavuştu. Kardeşi, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu ve Mehmet'in yanına getirildi. Mehmet, kardeşine duyduğu sevinçle alkışlar arasında "Hoş geldin" dedi ve yaşadığı bu şaşırtıcı olayı anlattı. Mehmet'in eski patronunun, öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine, tüm suçlular cezaevine gönderildi. Bu beklenmedik buluşma, kardeşlik bağlarının gücünü bir kez daha gösterdi.

Hırsızlık suçlaması ile Hamide ve Şahin'e tutuklama kararı!

Fatma Tosun'un görümcesi Hamide Aktaş, hırsızlık suçlamasıyla tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine gönderildi. Aynı olayla ilişkilendirilen sevgilisi olduğu iddia edilen Şahin Akgül de Maltepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
Müge Anlı'nın programında, Hamide Aktaş'ın detayları gizlenmiş altınlarını çalması sonucu yaşadığı hüsranı anlatan Fatma Tosun, aynı zamanda Şahin Akgül'ün de hırsızlıkla suçlandığını dile getirdi.
Şahin Akgül, iddiaları reddetse de, tanıklar ve kanıtların, geçmişte ilişkilerinin olduğunu gösterdiği belirtildi. Hem Hamide Aktaş hem de Şahin Akgül, savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi ve tutuklandılar.
Bu olayla ilgili olarak, Fatma Tosun'un birikimlerinin çalınmasıyla ilgili olarak suçlanan ve ardından hırsızlık suçlamasıyla tutuklanan Hamide Aktaş ve iddialara karıştığı belirtilen Şahin Akgül, cezaevine gönderildi. 

Fatih Ürek'in 100 Milyonluk evi görenleri şaşkına çevirdi: Evinin kapılarını ilk kez açtı Fatih Ürek'in 100 Milyonluk evi görenleri şaşkına çevirdi: Evinin kapılarını ilk kez açtı

Sinem'in hiç görmediği annesi bulundu!
Sinem'in annesi 24 yıl boyunca hasret çektiği annesine kavuştu. Annenin evlilik öncesi yaşadığı dramatik hikaye ortaya çıktı. Teyzesinin oğluyla nişanlıyken, babasının isteği üzerine başka birine verilen Sinem'in annesi, zorla evlendirilerek istemediği biriyle yaşadığı için evden kaçmak zorunda kaldı. 24 yıl boyunca annesinden ayrı yaşayan Sinem şimdi, annesine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ