MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetlerin ve kayıpların ardındaki sır perdesini aralamak için yılmadan çalışan Müge Anlı ve ekibi, sadece bu davaları çözmekle kalmıyor, aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesine de imza atıyor.

Yabani dizisi değişikliğe gitti! Yabani bu akşam var mı, yayın günü ne zaman? Yabani dizisi değişikliğe gitti! Yabani bu akşam var mı, yayın günü ne zaman?

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

  • Deneyimli Avukat Dolandırıcılık İddiasıyla Müge Anlı'da: 
    23 yıllık tecrübeli Avukat Kadriye Türkkaya, "modern kişiliğine kandım" diyerek 20 milyon TL dolandırıldığını iddia etti. Eşi Hurşit'le nikah masasına oturan Türkkaya, dolandırıcılık sürecini Müge Anlı'da anlattı.
  • Yas Tutarken Evlilik Baskısı ve Çocuk Kaçırma İddiası: Gülişe, 10 ve 13 yaşındaki çocuklarının elinden alındığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvurdu. Eşi vefat ettikten sonra kayınbiraderi ile evlendirilmek istendiğini, reddetmesi üzerine çocuklarının elinden alındığını öne sürdü. Eşinin ailesi ise yayına bağlanarak bu iddiaları yalanladı.
  • Sena Çetinkaya Ailesini Arıyor: Sena Çetinkaya, daha bebekken İstanbul'da terk edildiğini ve hiç tanımadığı ailesini aradığını Müge Anlı'da dile getirdi. 4 Haziran 1992'de Kartal'da terk edilen Sena'nın hikayesi ve aradığı aile izleri programda ele alındı.
  • Hüseyin Bulkaz'a Ne Oldu?: 6 Temmuz 2023'te Uşak'ın Sivaslı ilçesinde kaybolan Hüseyin Bulkaz'ın motosikleti, yaşadığı Tatar kasabasına yakın bir yerde bulundu. 274 gündür kayıp olan Hüseyin'den hala haber alınamaması aileyi endişelendiriyor.
Kaynak: HABER MERKEZİ