Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve 8 Mart hakem kararları hakkında yeni bir paylaşımda bulundu. Sancak, 'VARAN 7' başlıklı paylaşımında TFF'de dosyaların üstünün örtüldüğünü, belirli bir yapılanmanın başka işbirlikleriyle kollandığını iddia etti. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Su uyuyor, TFF’de dosyaların üstü örtülüyor, malum yapılanma başka işbirlikleriyle kollanıyor. Ama Tatar Ramazan bunu ifşa etmeye devam ediyor. Kimse kusura bakmasın verdiğimiz rahatsızlık için özür dilemeyeceğim! İsteyen istediği kadar rahatsız olsun! O zaman Cüneyt Çakır filminin ikinci bölümü tekmili kısım birden başlasın. Koltuğa yaslanıp çayınızı alın. Olaylar olaylar olaylar!"

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague çeyrek finalinde avantajı yakaladı! Fenerbahçe Beko, THY Euroleague çeyrek finalinde avantajı yakaladı!

Sancak, 8 Mart kararlarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Malum 8 Mart kararları alındı. O tokatın sesi bazı kulüp ve bazı TFF yöneticilerinden çıktı. Karşı çıkanlar istifa edenler, kararı Tahkim Kurulu’ndan emsal kararlara rağmen bozdurmak isteyenler. TFF bürokrasisi yönetimin aldığı kararı bozdurmak için işbirlikçileriyle savaşa girdi. Zaten kurullar bugünler için dizayn edilmemiş miydi! Tahkim kararıyla malum hakemler dönerken MHK başkanı Ferhat Gündoğdu ve ekibi istifa etti. Gündoğdu ve ekibi giderken haftanın maçlarını yönetecek hakemlerle ilgili taslağı yeni MHK’ya bıraktı. Sabri Çelik MHK’sı dönen hakemlere maç vermek istedi hemen. Ama farkında olmadan bir gerilimin fitilini ateşlediler."

Kaynak: Haber Merkezi