Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını alarak göreve başladı. Mazbata töreni BUSKİ önünde gerçekleşti ve törene CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin gibi birçok isim katıldı.

Hakan Fidan açıkladı: Türkiye, 'İsrail Davasına' müdahil oluyor! Hakan Fidan açıkladı: Türkiye, 'İsrail Davasına' müdahil oluyor!

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Dursun Tahmaz'dan alan Bozbey, törende yaptığı konuşmada Bursalıları duygulandırdı ve kent için büyük hedefler belirtti. Bozbey, görevine başladığı günün Bursa için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, kentin tarihi ve kültürel mirasını daha da ileriye taşıyacaklarını ifade etti. Ayrıca, mazbatasını kutlama amacıyla gönderecek olanların çiçek veya hediyeler yerine Bursaspor'a destek olmalarını istedi. Başkan Bozbey ayrıca Ramazan Bayramı'nda ulaşımın ücretsiz olacağını duyurarak, halkı bayramlaşmaya gitmeleri durumunda ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi