Büyükşehir Belediyesi’nin 287 milyon euro yatırımla tamamladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu görkemli bir törenle açıldı. “Unutmasınlar! Ben uzun mesafe koşucusuyum...” diyen ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in “Bugüne kadarki hattımız İzmir Büyükşehir Belediyesi'ydi. Bundan sonra sathımız, tüm vatandır” sözleri uzun süre alkışlandı. Narlıdere metro açılışında konuşan Tunç Soyer  "Başarılarıyla uluslararası alanda en yüksek makama getirilene, anketlerde birinci çıkana, bu kadar çabaya, devrim niteliğindeki onlarca esere bir teşekkürü çok görenlere buradan sitem ediyorum. Canları sağ olsun” dedi ve ekledi: "Başka siyaset mümkün"

İzmir Seninle Gurur Duyuyor

100. Yıl Cumhuriyet Şehitlik istasyonundan ilk seferi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye bürokratları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaptı. Başkan Soyer'in konuşması sıklıkla alkışlarla ve “İzmir Seninle Gurur Duyuyor” sloganlarıyla kesildi. Soyer'in konuşmasının ardından görevi süresince hayata geçirdiği öncü projelerde görev alan emekçiler alkışlarla sahneye çıktı.

Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme

DJ Ersin Şov ve Haluk Levent konseri

Açılış heyecanının ardından coşku Balçova’da devam edecek. Günlük 170 bin yolcunun taşınmasının hedeflendiği Narlıdere Metrosu’nun açılışı DJ Ersin Şov ve hemen ardından sevilen sanatçı Haluk Levent’in konseriyle coşku tavan yapacak. 

Kaynak: Haber Merkezi