Survivor All Star'da Sercan ve Aleyna'dan tepki çeken dans! Survivor All Star'da Sercan ve Aleyna'dan tepki çeken dans!

Çarşamba günleri ekranlarda olan Şahane Hayatım dizisinin konusu ne?

Çarşamba günleri ekranlarda olan Şahane Hayatım dizisinin konusu ne?
'Şahane Hayatım', hayatın büyük haksızlıklarıyla karşılaşan ve bu zorlukları aşmak için büyük çaba sarf eden Şebnem'in etkileyici hikayesini konu alıyor. Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi, cinayet başkomiseri Mesut'un dikkatini çeken Şebnem, zengin kocanın sembolü olan Onur, Onur'un peşine düşmüş Melisa ve asıl düşmanı olan Onur'un annesi Aysel'in arasında sıkışıp kalan bir kadının yaşam mücadelesini konu alıyor. Aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu bu hikaye, izleyicilere unutulmaz anlarlar yaşatıyor.

19. bölümde Şahane Hayatım'da neler oldu?

19. bölümde Şahane Hayatım'da neler oldu?
 Mesut ve Elif ortak olurlar.

Bu haber Nilgün ve Arzu'nun yüzünü güldürür ama Şebnem şok olur

Bu haber Nilgün ve Arzu'nun yüzünü güldürür ama Şebnem şok olur. Gümüşçü ailesi için işler zorlaşır. Yönetim kurulu başkanı seçimi gündemdedir. Aysel, Onur'un tepkisine rağmen Demir'i başkan yapmaya çalışır.

Aysel'in hamlesiyle köşeye sıkışan Onur, Şebnem'den yardım ister.

Aysel'in hamlesiyle köşeye sıkışan Onur, Şebnem'den yardım ister. Mesut'u geri kazanmanın bir yolunu arayan Şebnem bu fırsatı kaçırmaz. Onur'a yardım etmek için tek bir şartı vardır. Özgür bir kadın olmak. Peki ya Onur bu şartı kabul edecek mi?

20. bölümde Şahane Hayatım'da neler olucak?

Şebnem'in çocukluk arkadaşı Elif, düzenlenen partide sahneye çıkarak Şebnem'in geçmişini tüm davetlilerin gözü önüne serdi. Elif, Şebnem'in bazı günler babasının sanayideki dükkanında erkek gibi çalıştığını, bazı günlerde ise evlere temizliğe gittiğini açıkladı. Sürpriz burada bitmedi.

Elif, ekrana Şebnem'in estetik ameliyat öncesi fotoğrafını ve ikisinin küçüklük halinden bir fotoğrafı yansıttı

Elif, ekrana Şebnem'in estetik ameliyat öncesi fotoğrafını ve ikisinin küçüklük halinden bir fotoğrafı yansıttı.

Bu olay karşısında Şebnem'in aklından geçenler ise Niyazi'nin sesiyle yankılandı.

Bu olay karşısında Şebnem'in aklından geçenler ise Niyazi'nin sesiyle yankılandı. Niyazi, Şebnem'e "Kalk kaçmak yok! Kana kan, dişe diş! Şimdi çık dışarı, git o partiye, patrona kim olduğunu göster onlara! Hadi hadi!" diye bağırarak akıl verdi. Şebnem, Niyazi'nin sözlerinden cesaret alarak partiye geri döndü. Masanın üzerine çıkarak partidekilere "Sizin gibiyim ama sizin gibi değilim! Asla da sizin gibi olmayı reddediyorum, olmayacağım!" dedi ve ayağıyla masanın üstündeki bütün bardak ve tabakları yere iterek kırdı.

Daha sonra partidekilere tekrar seslenerek "Ha bu arada benim bir sevgilim var, Mesut. Ona çok aşığım!" diyerek dudağından öptü.

Daha sonra partidekilere tekrar seslenerek "Ha bu arada benim bir sevgilim var, Mesut. Ona çok aşığım!" diyerek dudağından öptü.

Şahane Hayatım oyuncu kadrosunda kimler var?

Şahane Hayatım oyuncu kadrosunda kimler var?
-Hilal Altınbilek -Onur Tuna -Yiğit Özşener -Serkan Keskin -Nesrin Cavadzade -Sumru Yavrucuk -Gökçe Eyüboğlu -Cem Uslu -Sedef Akalın -Ayşegül Çaylı -Kader Karadeniz -Gürhan Altundaşar -Emrah Özdemir -İncinur Daşdemir -Zeynep Yüce -Zeynep Ela Şentürk -Ege Dağaşan -Doruk Nalbantoğlu -İncinur Daşdemir gibi isimler yer almakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ