CHP’nin Manisa Büyükşehir Adayı Ferdi Zeyrek’le Yunusemre ilçe adayı Semih balaban Eylül 2023’te Manisa il kongresinde başkanlık için karşı karşıya gelmişti. Semih Balaban’ın kongrede Ferdi Zeyrek hakkında söyledikleri ise 31 Mart sandığı öncesi zaman daralmışken yeniden gündeme geldi. Kılıçdaroğlu'nun ekibinde yer alan Semih Balaban kongrede yaptığı konuşmada, Özgür Özel'in ekibinde bulunan Ferdi Zeyrek'e, “Ferdi arkadaşım, sen özellikle Zaman Gazetesi abonesi ne amaçla oldun? İnkar edersen şahitler burada! O zaman Zaman Gazetesi bir referanstı. Belgeleri var! Sen kimsin, solculuk yapmak kim? Ne ilçe yöneticisi olmuşsun, ne il yöneticisi olmuşsun. Sadece kadrolu adaysın sen, kadrolu aday. Burada 47 yılını vermiş, bedeller ödemiş, cezaevinde yatmış, her türlü malını, mülkünü sola harcamış bir adama sen solculuk dersi veremezsin. Hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan” sözleriyle seslenmişti.

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti

Yunusemre'deki sandıktan Semih Balaban çıkmıştı...

Ferdi Zeyrek, Özgür Özel’in kişisel tercihi olarak CHP Manisa Büyükşehir adayı olurken Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Semih Balaban, Yunusemre ilçesinde yapılan ön seçimde en yüksek oyu alarak partisinin Yunusemre Belediye Başkanı olmaya hak kazanmıştı.

Balaban: Kongrede yaşanan kongrede kaldı…

Manisa il kongresinde yaptığı konuşmatı Son Mühür’e değerlendiren Semih Balaban ‘’kongrede yaşanan kongrede kaldı. Demokratik bir yarış oldu ve Ferdi Zeyrek hakkıyla kazandı. Şimdi bizim önümüze bakmamız lazım. Seçimle gelen herkes başımızın tacıdır. Özgür Özel de seçimle gelmiştir başımızın tacıdır, Ferdi Zeyrek de seçimle gelmiştir başımızın tacıdır’’ mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi