Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap ettikten sonra Mardin'e doğru yola çıktı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi

Ancak, Mardin'e giderken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ın İdil ilçesinde 73 EB 734 plakalı polis aracı, Çığır mevkiinde Alman vatandaşı K.D. tarafından kullanılan DU HZ 79 plakalı karavanla çarpıştı.

Alman vatandaşı K.D. tarafından kullanılan DU HZ 79 plakalı karavanla çarpıştı

Kazada, Ülker D., Oğulcan K. ve Fırat Der adlı polis memurları yaralandı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Maalesef polis memuru Fırat Der, kazada şehit oldu.

Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

yaralılar ise Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı

Diğer yaralılar ise Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin mitingi sırasında yaşanan bu acı haberi alır almaz Şırnak'taki kazada hayatını kaybeden polis memuru için başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinin karıştığı trafik kazası ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. Şehit polis memurunun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunulurken kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ