İsrail'in aşırı sağcı bakanı trafik kazası geçirdi! 'Gebersin' hashtag'i ile sosyal medyayı salladı İsrail'in aşırı sağcı bakanı trafik kazası geçirdi! 'Gebersin' hashtag'i ile sosyal medyayı salladı

31 Mart sandıkları yaklaştıkça siyasetin tansiyonu da yükseliyor. CHP adayı Görkem Duman, AK Parti adayı Adnan Öztekin ve İYİ Parti adayı Suat Nezir arasında çetin bir rekabetin yaşandığı Buca’da, Görkem Duman’ın rakiplerini hedef alan sözlerine Suat Nezir’den yanıt geldi. 

Görkem Duman ne demişti?

CHP adayı Görkem Duman seçim çalışmaları sırasında ‘Buca’da 22 aday var hepsi de CHP’ye kaybettirmeye çalışıyor. En ilginci de bizim aramızdan çıkıp giden arkadaşlar. Bir tanesi 22 yıllık iktidarın koltuğuna sığındı, diğeri de bizim cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu yarı yolda bırakıp yüzüstü bırakan partinin koltuklarına sığındı’ ifadelerini kullanmıştı. Suat Nezir, Görkem Duman’ın sözleri karşısındaki suskunluğunu Son Mühür’e bozdu.

O, Kılıçdaroğlu’nun sırtındaki bıçağın sapını tutanlarla birlikte…

‘’Bugüne kadar kendisinin bu işlerin acemisi olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmamıştık’’ hatırlatmasında bulunan Suat Nezir, “Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu yarı yolda bırakanlar” şeklinde bir ifadesi olmuş. Onun Kılıçdaroğlu’nun sırtındaki bıçağın sapını tutanlarla birlikte olduğunu da biliyoruz. Bizimle yapılmak istenen pazarlıkları kabul etseydik, şu anki pozisyonunda benim olacağımın umarım bilincindedir’ vurgusu yaptı.

O çirkin pazarlığın maddelerinden biri de sendin…

Görkem Duman’a ‘o çirkin pazarlığın maddelerinden birisi de senin meclis üyesi olman konusuydu’ hatırlatmasında bulunan Suat Nezir, ‘demek Buca için söyleyecek başka sözün yok ki iftirada bulunuyorsun. Ben bu milletin ortak değerlerini kendi çıkarlarım uğruna kullanmak gibi bir gaflete hiçbir zaman düşmedim, düşmeyeceğim. Şimdiye kadar sahip olduğum her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya aldım. Sata sata basamak yükselenlerle işim olmaz. Son olarak hem şahsının hem de kamuoyunun bilmesini istediğim şey şudur ki: Ben Deniz'in veziri değil Buca’nın Neziriyim!’’ diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi