Uşak Belediye Başkanı Yalım'dan 'festival' açıklaması Uşak Belediye Başkanı Yalım'dan 'festival' açıklaması

Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde, AK Parti'li Kocaeli Büyükşehir ve CHP'li İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan tartışmaların ardından AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin sergilediği hareketler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Efe'nin olaylar sırasında iteklenmesi sonrası kendini yere atarak çığlık atmasıyla ilgili görüntüler, kısa sürede gündemin en ön sıralarına yerleşti ve kamuoyunda büyük tepki çekti. Bu olayın ardından partisi de harekete geçerek AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Efe hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

Disiplin süreci başlatıldı
Konuyla alakalı değerlendirmelerde bulunan Talus şu ifadeleri kullandı:
"İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

"Çok üzgünüm"
Sosyal medyada gündeme oturan ve büyük tepki çeken hareketlerinin ardından AK Parti'li İbrahim Efe, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kamuoyundan özür diledi.
AK Parti'li Efe, "Bu sabah İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ