Kylian Mbappe kimdir? Kylian Mbappe kaç yaşında? Kylian Mbappe kimdir? Kylian Mbappe kaç yaşında?

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, siyasetin yanı sıra edebiyat ve sanat dünyasında da önemli izler bırakmış bir isim. 19 Ocak 1962'de Akhisar'da dünyaya gelen Yenişehirlioğlu, hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Avrupa, Afrika, Uzakdoğu, Güney Asya ve Asya ülkelerinde çeşitli araştırmalar yaparak kültürler arası bir bakış açısı edindi.

Avukat Bahadır Yenişehirlioğlu

Avukatlık kariyerine başlayan ve 28 yıl boyunca kesintisiz olarak bu mesleği icra eden Yenişehirlioğlu, daha sonra edebiyat dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. On iki roman ve bir şiir kitabı kaleme alan Yenişehirlioğlu, aynı zamanda pek çok dergide yazılarıyla okuyucularla buluştu.

 AK Parti Grup Başkanvekili

Siyasette de etkili bir rol üstlenen Yenişehirlioğlu, 28. Dönem Manisa Milletvekili olarak göreve seçildi ve AK Parti Grup Başkanvekili olarak önemli bir misyon üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Yenişehirlioğlu, kariyerinde siyaset, edebiyat ve sanatı başarıyla bir araya getirerek dikkat çeken bir isim haline geldi.

 AK Parti Grup Başkanvekili

Ayrıca, televizyon dünyasında da kendine sağlam bir yer edinen Yenişehirlioğlu, "7 Güzel Adam", "Sevda Kuşun Kanadında", "Payitaht Abdülhamid", "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı", "Hayreddin Sultanın Fermanı" gibi önemli projelerde unutulmaz karakterlere hayat verdi. Ayrıca "Direniş Karatay" ve "Vecihi Hürkuş" gibi sinema filmlerinde de başarılı performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ