Yılmaz Erdoğan  Darülaceze'de!

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği, izlenme rekorları kıran "İnci Taneleri" dizisinin yeni bölüm çekimleri Darülaceze'de tamamlandı. Son günlerde adı sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile sık sık gündeme gelen Yılmaz Erdoğan, dizisinin yeni bölümünü Darülaceze'de çekti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşen Erdoğan, çalışanlar ve Darülaceze sakinleri ile de bir araya geldi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı kısa süreli aşkının görüntülerinin ifşası sonrası morali bozuk olduğu düşünülen ünlü oyuncunun, Darülaceze'deki bu ziyarette keyifli ve rahat olduğu gözlemlendi.

Gönül Dağı'nda Fidan kimdir? Kübra Balcan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gönül Dağı'nda Fidan kimdir? Kübra Balcan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Hamza Cebeci Yılmaz Erdoğan'a "Azem" hatırası bıraktı

2015 yılında Darülaceze Başkanı olan Hamza Cebeci, dizide "Azem" öğretmen karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Peki Kızıl Goncalar neden yasaklandı?

RTÜK'ün Kızıl Goncalar dizisini neden incelemeye aldığı ve niye yasakladığı tam olarak bilinmiyor. Dizinin içeriğinin bazı tarikat ve cemaatler tarafından hoşnutsuzluk yaratmış olması muhtemel.

Kaynak: HABER MERKEZİ