Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) 2023-2024 ön değerlendirme sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Nihayet 18 Nisan 2024 Perşembe günü  saat 15:00'da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak. 10 Şubat - 14 Nisan tarihleri arasında yapılan sınavlara katılan 4. ve 5. sınıf öğrencileri, sonuçları e-Okul sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sorgulayabilirler.

2024 BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı ?

BİLSEM sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda. BİLSEM 10 şubat- 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı.
BİLSEM sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Bilim Ve Sanat Merkezleri sınav 10 Şubat - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı.  Sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.Sınav sonuçlarına göre göre öğrenciler resim, müzik, sanat ve zihinsel yetenek gibi farklı alanlarda yerleşecekler. 

BİLSEM sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 18 Nisan 2024 Perşembe günü açıklanacak. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul sistemi üzerinden kontrol edilebilecek. 

Yeni Müfredatta matematik dersleri nasıl olacak ? Yeni Müfredatta matematik dersleri nasıl olacak ?

İtiraz süreleri ne zaman ?

Yapılan ön değerlendirmeye itiraz başvuruları ise 22 - 26 Nisan 2024 haftası içerisinde (www.meb.gov.tr) 
internet sitesinden yapılabilecek. BİLSEM sonuçları 2024 ekranına ulaşabilmek için yapılması gereken işlem şu şekildeÇ E-Okul sistemine T.C. kimlik numarası ve aday şifresi  ile giriş yapmak. Ardından sonuçlara erişim sağlanabilecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ