İspanya basını Revelo'nun haberine göre; Sevilla FC, gelecek sezona damgasını vuracak transferler için çalışmalarına devam ediyor. Kulübün hedefi, büyük Avrupa kulüplerinden 3-4 oyuncuyu transfer etmek.

Bu transferlerden biri de Arda Güler

Bu isimlerden biri de Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'di. Geçen yaz Sevilla'nın Arda Güler'i transfer etmek için girişimleri olmuştu. Ancak transfer rakamlarının yüksek olması ve Arda'nın çevresinin yüksek talepleri bu transferi zorlaştırmıştı. Sevilla, bu yıl Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyordu. Ancak Arda Güler, kiralık olarak ayrılması halinde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini açıkladı.

Arda Güler Sevilla'ya mı transfer oluyor ?

Bu durum, Arda Güler'in Sevilla'ya transferini imkansız hale getirdi. Sevilla'nın transfer çalışmalarında bir diğer hedef ise Barcelona'nın genç forveti Marc Guiu. Guiu, Barcelona'da 7 maça çıkarak 2 gol attı. Ancak Xavi'nin geleceği belirsiz ve Barcelona'nın mali zorlukları nedeniyle Guiu'nun transferi de zor görünüyor. Sevilla'nın transfer çalışmalarında son karar, sezonun bitmesini ve yeni teknik direktörün belirlenmesini bekleyecek.

Beşiktaş'tan Salih Özcan'a resmî teklif! Beşiktaş'tan Salih Özcan'a resmî teklif!

Arda Güler Foto 1

Kaynak: HABER MERKEZİ