MASA Stratejik Araştırmalar Derneği’nden Atılgan Bayar askerlik arkadaşı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medya üzerinden dikkat çekici sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beş seçim kampanyasında görev alan ve Ahmet Davutoğlu’na da bir dönem Stratejik Danışman olarak hizmet veren Atılgan Bayar 2019 seçiminde aynı dönemde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nda birlikte görev yaptıkları Ekrem İmamoğlu’na destek olmuştu.

MHP'den çok konuşulacak TikTok hamlesi: Bataklığın kurutulması gerekmektedir MHP'den çok konuşulacak TikTok hamlesi: Bataklığın kurutulması gerekmektedir

İşte Atılgan Bayar’ın Ekrem İmamoğlu’na yönelik mesajları..

Bana bak Ekrem!

Sayın Recep Tayyip Erdoğan fi tarihinde köftecinde bir köfte yemiş de onu ikram etmişsin. Bunu hiç utanmadan çevirip çevirip söylüyor, bundan bir övünç çıkartmaya çalışıyorsun.

Utanmıyorsun.

Bana bak! Seçildiğin iki seçimde, iki sebepten dolayı sana yardım etmiştim. Biri seni adam sandığım ve bir asker arkadaşım bir yere gelsin diye, ikincisi ise üzerimizdeki Pelikan tasallutu bir ders alsın diye.

Hata etmişim. Sen köfte hesabı yapan bir adammışsın. O halde dinle Ekrem;

Sana kazandıran bir seçim stratejisi yazdık mı? Yazdık. O kollarını çevirdiğin konuşmanı asistanım cep telefonuna gönderdiği sms’lerle tane tane besledi mi? Besledi.

İş adamı bir arkadaşıma Beyikdüzü’ndeki kültür merkezinde sana bir çuval bağış yaptırdım mı? Yaptırdım. (Çanta patlamış da paralar yere saçılmıştı. Murat Ongun teslim aldı. Umarım o para bağış envanterine işlenmiştir.)

Sinan Çetin’in ekibine sana iki film çektirdim mi? Çektirdim. Bütün bunlar için (sadece iki şarkının teliflerini sahiplerine ödemen dışında) senden bir şey talep ettim mi? Etmedim. Seçildikten sonra talep ettim mi? Etmedim.

O halde şimdi köfteye pek benzemeyen bir konuya gireceğim. Bana bak Ekrem! Kürtçüler ve Süleymancılar ile girdiğin ittifak sadece senin tıynetini ilgilendirse, yine de susar, pişmanlığımla yaşardım.

Ancak… Yaptığın ittifakın, PKK iltisaklı figürlere Türkiye Cumhuriyet Devleti yönetimine ulaşacakları bir yolun taşlarını döşediğini apaçık görüyorum.

Çıktığın Cumhurbaşkanlığı hayalinde, yanına Kürtçüleri alıyorsun ve onlar da benim gibi değildir, karşılığını tahsil etmek ister. Devletten pay ister.

Bana bak Ekrem! Seni ben seçtirdim. Ben indiriyorum.

Bu tehlikeli maceraya bu ülkeyi sokamazsın. Sana tavsiyem, yok yakınken dön ve köfte servisine devam et. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’ndan devren Atılgan Bayar

Kaynak: Haber Merkezi