Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde, SAS komandoları tarafından bulunan ve geminin batış anında eşine video gönderdiği tespit edilen Hüseyin Tutuk'un cansız bedeni, gemi faciasının ardındaki gizemleri aydınlatmak üzere incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Batan Gemiden Cikartilan Cansiz Bed Sbyf Cover

Hüseyin Tutuk kimdir?

Marmara Denizi'nin hırçın sularında geçirdiği kaza sonucu batan kuru yük gemisinde yaşanan trajedi, yeni bir gelişmeyle daha derinleşiyor. SAS (Sualtı Savunma Grup Komutanlığı) komandoları tarafından gerçekleştirilen dalışlarda, bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu kişinin, gemi batarken eşine gönderdiği videolarla tanınan Hüseyin Tutuk olduğu belirlendi.

Geminin batmasıyla ilgili yaşanan son gelişmeler, 15 Şubat tarihinde Marmara Denizi'nin İmralı açıklarında gerçekleşen bir fırtına sonucunda meydana geldi. "Batuhan A" adlı kuru yük gemisi, kötü hava ve deniz şartları nedeniyle kıyıdan 4 mil açıkta batmıştı. Mürettebatın içerisinde bulunduğu gemi, içinde 1250 ton mermer tozu yükü taşıyordu.

Sakarya'da rezervasyon yaptırıp gelmeyenler restoran sahibin çileden çıkardı: "Yemekler ziyan oluyor!" Sakarya'da rezervasyon yaptırıp gelmeyenler restoran sahibin çileden çıkardı: "Yemekler ziyan oluyor!"

Deniz Kuvvetleri'ne bağlı balık adamların yaptığı dalışlar sonucunda, ilk olarak Zeynep Kılınç'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Ancak bugün yapılan dalışta, kazan dairesinde bulunan ve gemi batarken eşine video gönderdiği tespit edilen Hüseyin Tutuk'un cansız bedenine ulaşıldı. Tutuk'un cesedi, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Geminin batışı ve içerisinde bulunan cansız bedenlerin çıkarılmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, yaşanan bu trajik olayın ardındaki sırların çözülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi