Son zamanlarda tiyatro sahnelerinde ve televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz Berna Laçin'in sağlık durumu hakkında endişe verici bir gelişme yaşandı. Sosyal medya hesabından hastane fotoğrafı paylaşarak acil bir ameliyata gireceğini duyuran Laçin, omurilik sorunu yaşadığını ve yürümesinin dahi yasaklandığını ifade etti. Peki, ünlü oyuncunun sağlık durumu ne? İşte merak edilen tüm detaylar...

Berna Laçin sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz yıl yaşadığı ayağındaki sorunun ardından ameliyat olmuş ve iyileşme sürecini başarıyla tamamladığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Ancak son gelişmeler, sağlık durumunun tekrar kötüleştiğini ve acil bir ameliyat gerektiğini ortaya koydu. İşte detaylar:

Geçtiğimiz yıl yaşadığı ayağındaki sorun nedeniyle ameliyat olan Berna Laçin, sosyal medya hesabı üzerinden hastaneden bir fotoğraf paylaştı. 53 yaşındaki oyuncu, bu paylaşımında acil olarak ameliyata alınacağını ve yürümesinin dahi yasaklandığını duyurdu. Ayrıca, önümüzdeki günlerde sahneleyeceği oyunları da iptal ettiğini açıkladı. Laçin, daha önce iyileşme sürecindeki durumunu "İyiyim iyiyim, süperim. Kendimi kurtulmuş hissediyorum. Eğer 15 gün ayağımın üstüne basmamayı da başarırsam kim tutar beni. Arayan soran, sosyal medyadan güzel dilekler ileten herkese teşekkürler" şeklinde açıklamıştı.

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'ı çok fena topa tuttu! Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'ı çok fena topa tuttu!

Berna Laçin sağlık durumu nasıl?

Omurilik sorunu yaşadığını belirten Berna Laçin, yapılan paylaşımda durumunu şu sözlerle aktardı: "Kul kurar kader gülermiş... Bu akşam şahane bir organizsasyon için Pamukkale’de tek kişilik oyunumu oynayacaktım Ardından 7 Mart Izmir ve 8 Mart Bodrum Inspera Bodrum sahnesini yine “Hayal Satıcısı” oyunumla açacaktım Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arzeden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım .

E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti , ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor . Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum . İyi günlerde görüşmek üzere , o güne kadar dualarınızı beklerim Sevgiler , saygılar. Not : Biliyorum çok kişi arayacak ama şimdi açamıyorum çünkü doktorlarla görüşüyorum . Kusura bakmayın ve merak etmeyin olsun bitsin hepinizin bir kahvesini içerim.'' Berna Laçin, paylaşımında doktorlarla görüştüğünü ve bu nedenle telefonlarına cevap veremediğini de belirtti. Bu süreçte sevenlerinin dualarını beklediğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ