Real Madrid'de Lunin, Courtois'in sakatlığıyla zirveye çıktı, yeni sözleşmeyle kazanan olabilir mi? Real Madrid'de Lunin, Courtois'in sakatlığıyla zirveye çıktı, yeni sözleşmeyle kazanan olabilir mi?

Toulouse ve Lyon Fransa Ligue 1'in 26. Haftasında karşı karşıya geliyor. Ligin altlı üstlü sıralarında bulunan bu takımlar için oldukça önemli bir maç. Lyon 31 puanla 10. sırada yer alırken, Toulouse ise 11. sırada ve puanı 29.  Lyon maçı kazanırsa konumunu sağlamlaştırcak ve rakibi ile puan farkını 5'e çıkarıcak. Tam tersi bir durumda ise, Toulouse rakibinin 1 puan önüne geçicek ve 10. sıraya yükselecek. 

Lyon

Takımların Son Durumları

Fransa Ligue 1'in kaderini yakından ilgilendiren bu maçta takımların son durumları merak ediliyor. Lyon lige kötü bir başlangıç yaptı fakat son haftalarda iyi bir görüntü çiziyor ve ligi iyi bir konumda bitirerek Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Son 5 maçta sadece 1 kez mağlup olan takım, son haftalarda güzel bir performans sergiliyor. Takımın en golcü ismi 12 golle tecrübeli yıldız Alexandre Lacazette. Taraftarlar ondan bu maçta da gol bekliyor olacak. Toulouse aynı Lyon gibi lige kötü bir başlangıç yapmıştı. Hatta bu sezon Avrupa kupaların da dahi mücadele eden takım, Benfica'ya talihsiz bir şekilde elenmişti. Peki, Toulouse - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Toulouse - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Toulouse - Lyon mücadelesi 15 Mart Cuma günü saat 23.00'te beIN Connect platformunda canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak: Haber Merkezi