Milli Boksörümüz Samet Gümüş Avrupa Şampiyonu! Milli Boksörümüz Samet Gümüş Avrupa Şampiyonu!

Gebzespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta heyecan dolu bir mücadeleye hazırlanıyor. Pazar günü deplasmanda Kapaklıspor ile karşılaşacak olan Mor Menekşeler, bu önemli maçın hazırlıklarını taktik çalışmalarıyla sürdürüyor. Yeni teknik direktörleri Sertaç Gezer yönetiminde çıktıkları ilk maçta Lüleburgazspor'u farklı bir skorla geçerek grupta dikkatleri üzerine çeken Gebzespor, şimdi de Kapaklıspor karşısında galibiyet arayacak. Takımın son antrenmanında savunma ve hücum üzerine yapılan çalışmalar, mor-beyazlıların hedeflerine odaklanmış durumda. Peki, Gebzespor bu kritik maçtan nasıl bir sonuçla ayrılacak?

Mor Menekşeler, Kritik Maç İçin Hazır
Gebzespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden ekipler arasında kritik bir maça çıkıyor. Pazar günü deplasmanda Kapaklıspor ile karşılaşacak olan Mor Menekşeler, bu önemli mücadeleye galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Yeni teknik direktörleri Sertaç Gezer yönetimindeki ilk maçlarında gösterdikleri etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Gebzespor, şimdi de rakibi Kapaklıspor'u mağlup ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Takımın antrenmanlarına dair detaylar ve maç öncesi beklentileri sizler için derledik. Şimdi, Mor Menekşeler'in Kapaklıspor karşısındaki mücadelesi için geri sayım başladı!

Mor Menekşeler, Kritik Maç İçin Hazır
Gebzespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden ekipler arasında, 21. hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Kapaklıspor ile kritik bir maça çıkacak. Mor Menekşeler, zorlu 90 dakikaya hazırlık için bugün taktik çalışması gerçekleştirdi.
Yeni teknik direktörleri Sertaç Gezer yönetiminde ilk maçlarına çıkan Gebzespor, Lüleburgazspor'u 11-0 gibi etkileyici bir skorla yenerek grubun en çok gol atan takımı unvanını elde etti. Bu çarpıcı başarıyla mor-beyazlılar, moral ve motivasyonlarını zirveye taşıdılar ve şimdi önlerindeki Kapaklıspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyorlar.
Son antrenmanlarında, savunma ve hücum varyasyonları üzerinde özel bir odaklanma yapan Gebzespor, diri savunma ve etkili hücum ayaklarıyla rakiplerine üstünlük kurmayı planlıyor. Takımın performansına güvenen teknik heyet, oyuncularıyla birlikte sıkı bir şekilde çalışarak galibiyet için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladılar.
Gebzespor, maç öncesindeki son çalışmasını yarın yapacak ve böylece Kapaklıspor maçı için hazırlıklarını tamamlayacak. Bu kritik mücadelede 3 puanı hedefleyen Gebzespor, taraftarlarını da arkasına alarak sahada en iyisini ortaya koymaya kararlı görünüyor.

Editör: Emel Akovalı