Uzun süredir gergin olan baba-oğul ilişkisi, yeni bir davayla tırmanışa geçti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile arasındaki husumeti bu kez reddi miras yoluyla derinleştirdi. 

İbrahim Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında reddi miras yapacağını söylerken şu şekilde konuştu:

“Ahmet, bana ‘aklı melekeleri yerinde değildir’ diyerek iftira attı. ‘Sağlamdır’ raporu almak için beş tane hastane dolaştım. Hepsi, ‘akıl sağlığı yerindedir’ raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. Hakim, ‘Akıl sağlığı yerinde değilse, bin 500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?’ dedi. Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek.

'Evlatlıktan reddedemiyorum, ama...'

Bodrum’da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim yedi dükkanı da daha önce batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma ve torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı, maaşları ödeniyor. Şimdi yeni bir site evler yaptırıyorum, o dairelerden de evlatlarıma vereceğim.

İnci Taneleri’nin Nehir’i Belli Oldu! İşte Sera Kutlubey’in Setten İlk Kareleri… İnci Taneleri’nin Nehir’i Belli Oldu! İşte Sera Kutlubey’in Setten İlk Kareleri…

'Artık yok öyle beleşten bir hayat'

Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!”

56F670Da18C77352A0067F34

Kaynak: HABER MERKEZİ