karabük üniversitesi Karabük Üniversitesi'nin itiraf sayfasında Afrikalı öğrencilerle ilişkiye giren Türk kız ve erkek öğrencilerinin "itirafı" Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Bazı öğrenciler HPV ile hastaneye gitti, bazıları ise HIV şüphesi olduğunu söylüyor.

Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme

Toplam'da 12 bin yabancı öğrenci var!

Toplam'da 12 bin yabancı öğrenci var!

Karabük Üniversitesi, 98 farklı ülkeden 12 bin yabancı öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Bu öğrencilerin yaklaşık 6 binini Afrika'nın farklı yerlerinden gelen öğrenciler oluşturmakta.

İşte Karabük Üniversitesi'nin itiraf sayfasında yaşadığı olayları anlatan Türk öğrenciler:

Öğrencilerden şoke eden itiraflar!İnstagram üzerinden paylaşım yapan Karabük Üniversitesi itiraf sayfasındaki öğrencilerin "itirafları" sosyal medyayı çalkaladı. 

karabük itiraf
Karabük Üniversitesi'nin itiraf sayfasında yayınlanan "isimsiz" gönderilerde birçok öğrencinin HIV ve HPV gibi çeşitli hastalık kaptığı öğrenildi.

karabük itiraf 2

Afrikalı öğrencilerle birliktelik yaşadıklarını itiraf eden öğrenciler, HIV ve HPV gibi şüphelerle hastanelere gittiğini itiraf ettiler.

karabük itiraf 3

Sayfa sahibi açıklama yaptı;

Konu üzerine sayfa sahibi açıklama yaptı;

Bunun üzerine sayfa yöneticisi bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve ''Arkadaşlar malum konuyla ilgili itirafların ardı arkası kesilmiyor. Bu tür paylaşımlara devam etmiyorum fakat ciddi manada sürekli mesaj alıyorum. Herkes kendi aklıyla sağlığına dikkat etsin demekten başka yapabileceğim bir şey yok. İyi akşamlar." dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ