Belediye tarafından yerel üreticilere ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda el emeği göz nuru hediyeler eşya çeşitleri satışa sunuldu. Meydanda hafta sonu Karşıyaka Belediyesi Orkestrası’nın sunduğu müzik ziyafeti de ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. 10 Şubat’ta açılışı yapılan Sevgililer Günü Pazarı, 15 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar konuklarını ağırlamaya devam edecek. 

SEVGİ VE DAYANIŞMA

Pazarın gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Hızlı, “Sevgiden güzellikler ortaya çıkar.

İçinde sevgi taşıyan insan, çevresine ancak iyilik ve güzellik dağıtır. İçimizdeki sevgiyi büyütmek ve bir dayanışma ortamı yaratmak için Sevgililer Günü temasıyla pazarımızı açtık. Pazarımızda bu üreticilerimiz ve Sevgililer Günü konseptli ürünlerini satmak isteyen girişimcilerimiz yer alıyor.

Eşrefpaşa Hastanesi modern bir yüzle yenileniyor! Eşrefpaşa Hastanesi modern bir yüzle yenileniyor!

Sevgililer Günü için sevdiklerine hediye almak isteyenler pazarda çok çeşitli el emeği ürünler bulabiliyor. Ayrıca ürünler çok daha ekonomik olarak satılıyor. Herkesi mutlaka pazarımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN