Kızılcık Şerbeti dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Görkem, canlandıran oyuncu Özge Özacar ile merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Özge Özacar kimdir, nerelidir, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm detaylar...

Özge Özacar Kimdir?

Özge Özacar Kimdir?
Özge Özacar, 22 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Oyunculuğa olan tutkusu onu oyunculuk eğitimleri almaya teşvik etti. Chubbuck, Le Coq ve Meisner gibi oyunculuk tekniklerini öğrenen Özacar, oyunculuk yeteneğini geliştirmeye devam etti.

Özge Özacar Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyunculuk kariyerine ilk adımlarını atmaya başlayan Özge Özacar, ilk olarak Bursa Bülbülü filminde Arzu karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolüyle izleyicilerden beğeni toplayan oyuncu, daha sonra Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakteri ile ekranlara geldi. Kızılcık Şerbeti'ndeki performansı ile geniş bir kitleye ulaşan Özacar, şimdiden adından söz ettiren başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

Özge Özacar Nerelidir?

Ünlü Rapçi Blok3, sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'ı öpüşme sahnesi nedeniyle blokladı! Ünlü Rapçi Blok3, sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'ı öpüşme sahnesi nedeniyle blokladı!

Özge Özacar Nerelidir?
Özge Özacar, İstanbul doğumlu ve köklü bir İstanbulludur.

Özge Özacar'ın Diğer Başarıları
Özge Özacar, İngilizce ve Fransızca dillerini akıcı bir şekilde konuşmaktadır.
Özacar, 2022 yılında düzenlenen Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda yer almıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ