1982 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan Kolombiyalı yazar Gabriel García Márquez'in kaleme aldığı 'Yüzyıllık Yalnızlık' romanı, dizi olarak izleyicilerle buluşacak.

'Üç Kız Kardeş' final mi yapıyor ? Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde ne oldu ? 'Üç Kız Kardeş' final mi yapıyor ? Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde ne oldu ?

Netflix'de yayınlanacak

Gabriel García Márquez'in ünlü 'Yüzyıllık Yalnızlık' romanı, dizi olarak Netflix'te izleyici ile buluşacak. Uzun zamandır beklenen dizinin ilk fragmanı da paylaşıldı. Fragmanda, Buendía ailesinin hikayesini anlatan epik bir dünya ve unutulmaz karakterler görülüyor.

Ortak yönetmenliğini Alex García López ve Laura Mora üstleniyor

Dizinin yönetmen koltuğunda ortak yönetmenler Alex García López ve Laura Mora otururken, senaryosu ise José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias ve Albatrós González tarafından kaleme alındı. Başrolde Claudio Cataño (Colonel Aureliano Buendía), Jerónimo Barón (genç Aureliano Buendía), Marco González (Jose Arcadio Buendía), Leonardo Soto (oğul José Arcadio), Susana Morales (Úrsula Iguarán), Ella Becerra (Petronila), Carlos Suaréz (Aureliano Iguarán), Moreno Borja (Melquiades), Santiago Vásquez (çocuk Aureliano Buendía) gibi isimler yer alıyor. 'Yüzyıllık Yalnızlık' dizisi 2024 yılında Netflix'te yayınlanacak. Romanın hayranları, bu epik eserin ilk kez ekrana taşınmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Dizinin, romanın ruhunu ve büyüsünü yansıtarak izleyicileri büyüleyeceği umut ediliyor.

'Yüzyıllık Yalnızlık' dizisi, Netflix'in en iddialı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizinin, platformda büyük bir başarı yakalaması ve global bir fenomen haline gelmesi bekleniyor. Edebiyat severler ve fantastik roman hayranları için 'Yüzyıllık Yalnızlık' dizisi kaçırılmayacak bir fırsat olacak. 

2019 Netflix Logo

Kaynak: HABER MERKEZİ