Türkiye'nin efsane isimlerinden biri olan Sezen Aksu

Türkiye'nin efsane isimlerinden biri olan Sezen Aksu'nun sağlık durumu, son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Emel Müftüoğlu'nun paylaştığı bir fotoğrafın ardından ortaya çıkan detaylar, ünlü sanatçının hastane ziyaretiyle ilgili merak uyandırdı. Ve sonunda, Sezen Aksu'nun Cushing Sendromu adı verilen nadir görülen bir hastalıkla mücadele ettiği açıklandı. Bu haber, sevenlerini endişelendirirken, Aksu'ya destek mesajları yağdı. İşte, Sezen Aksu'nun yaşadığı sağlık sorununa dair bilgiler ve hayranlarının tepkileri...

Cushing Sendromuyla Karşı Karşıya


Geçen günlerde, müzik dünyasının efsane ismi Sezen Aksu, yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun bir fotoğrafını paylaşarak onunla ilgili bir detayı ortaya çıkardı. Fotoğrafta, Sezen Aksu'nun bileğinde hastane künyesi olduğu görüldü. Bu durum, sevenlerinde merak uyandırdı.

Cushing Sendromu adı verilen ve nadir görülen bir hastalığa yakalandığı açıklandı.

Daha sonra ise ünlü şarkıcının hastalığı resmen ortaya çıktı. Cushing Sendromu adı verilen ve nadir görülen bir hastalığa yakalandığı açıklandı. Bu sendrom, 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen bir rahatsızlık türüdür. Sezen Aksu'nun hastalığını duyuran kişi, magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile tanınan Onur Akay oldu.

Survivor’da Yarışmacının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı... Bakalım Acun Ilıcalı Ne Karar Verecek! Survivor’da Yarışmacının Hamile Olduğu Ortaya Çıktı... Bakalım Acun Ilıcalı Ne Karar Verecek!

Onur Akay, yaptığı açıklamada

Onur Akay, yaptığı açıklamada, Sezen Aksu'nun Cushing Sendromu'na yakalandığını ve bu hastalığın Türkan Şoray gibi ünlü isimlerde de görüldüğünü ifade etti. Hastalıkla ilgili bilgi veren Akay, Sezen Aksu'nun hastanede olduğunu ve fotoğrafın hastanenin kantininde çekildiğini belirtti. Ayrıca, Aksu'nun Check-up yaptırdığını ve sonuçlarının iyi çıktığını, ancak Cushing Sendromu'nun ciddi bir rahatsızlık olduğunu vurguladı. Sezen Aksu'nun hastalığıyla ilgili açıklama yapılırken, hayranları endişe içinde ünlü sanatçının yaşını da merak etti. Ancak, yaşına dair net bir bilgi verilmediği için bu konu hala merak konusu olmaya devam etmektedir. Sezen Aksu'nun sağlık durumuyla ilgili haberler, sevenlerini derinden üzmüş olsa da, destek mesajları ve dualarla sanatçının acil şifalar dileğiyle sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı bulmuştur.

Kaynak: HABER MERKEZİ