Büyük beğeni toplayan Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolüyle tanınan Necati Şaşmaz, Bolu'daki fabrikasında meydana gelen patlama ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Gerede'deki Novawood fabrikasında meydana gelen olayda yaralananın olmadığı biliniyor.

Patlama neden oldu?

Patlamaya Gerede'de bulunan Novawood fabrikasında çıkan yangın neden oldu. Raporlar, yangının siloların içindeki talaşlardan kaynaklandığını ve güçlü bir patlamaya yol açtığını gösteriyor. Neyse ki acil servis ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek herhangi bir yaralanmayı önledi ve yangını daha fazla yayılmadan kontrol altına aldı.

Patlama neden oldu?

Sevilen dizi "Ben Bu Cihana Sığmazam" da final yapıyor! Sevilen dizi "Ben Bu Cihana Sığmazam" da final yapıyor!

Yangın kontrol altına alındı
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri başta olmak üzere çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Hızlı harekete geçmeleri ve etkili koordinasyonları, patlamanın etkisinin azaltılmasında ve yakındaki sakinlerin ve fabrika çalışanlarının güvenliğinin sağlanmasında önemli bir rol oynadı. Patlamanın yoğunluğuna rağmen, acil durum ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi, yangının söndürülmesine ve durumun kontrol altına alınmasına yardımcı olarak fabrikada üretimine devam etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ