BluTV'nin sevilen dizisi Prens, 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. İlgiyle takip edilen dizinin yeni sezon afişleri de metrolara asıldı. Esprili ve absürt afişler, işe giden vatandaşların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar afişleri beğendi

Metrolarda asılan afişler, işe giden vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Birçok kişi, afişlerin esprili ve yaratıcı olduğunu belirterek beğenilerini dile getirdi. Sosyal medyada da afişler hakkında olumlu yorumlar yapıldı.

Kızıl Goncalar'da gerilim tavan yapıyor! Meryem ve Levent karşı karşıya mı geliyor? Kızıl Goncalar'da gerilim tavan yapıyor! Meryem ve Levent karşı karşıya mı geliyor?

Whatsapp Görsel 2024 04 18 Saat 11.25.47 Ca799D1F

'Sabah sabah içim açıldı'

Bazı vatandaşlar afişleri görmenin kendilerini mutlu ettiğini ve işe gitme motivasyonlarını artırdığını söyledi. Bir vatandaş, "Sabah sabah içim açıldı." yorumunda bulunurken, bir diğeri ise "Bu afişler işe gitmeyi daha eğlenceli hale getiriyor." dedi.

Giray Altınok afişle ilgili paylaşım yaptı

Dizinin başrol oyuncusu ve senaristi Giray Altınok da afişlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Altınok afişi Prens'in sesiyle okuduğunu ve çok beğendiğini ifade etti. Paylaşımında "Bunu prensin sesiyle okudum' ifadelerini kullandı.

İşte metroya asılan o afişler:

Whatsapp Görsel 2024 04 18 Saat 11.25.47 E76877A9

Kaynak: HABER MERKEZİ