Son zamanlarda gündemde, PTT'nin 10.000 personel alacağı yönünde söylentiler dolaşıyor. Ancak bu söylentinin doğruluğu ya da yanlışlığı henüz netlik kazanmış değil. PTT personel alımlarıyla ilgili birçok haber platformunda çeşitli bilgiler yer alıyor. Peki, PTT personel alımı ne zaman? PTT kaç personel alacak?

Yasaklı 1 Mayıs Beşiktaş'ı da vurdu: 6 kişi gözaltına alındı! Yasaklı 1 Mayıs Beşiktaş'ı da vurdu: 6 kişi gözaltına alındı!

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

PTT'nin 10 bin personel alacağı yönünde resmi bir duyuru bulunmamakta; adayların resmi internet sitesi üzerinden personel alımıyla ilgili bilgilere ulaşabilecekleri belirtiliyor.

Başvuru yapabilmek için adayların belirli şartları taşıması gerekiyor; bu şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, belirli bir yaş aralığında olmak, kamu haklarından mahrum olmamak gibi genel şartlar yer alıyor. Ayrıca belirli suçlardan mahkum olmamak ve belirlenen öğrenim şartını taşımak gibi özel şartlar da bulunuyor.

Başvuru sürecinde adaylar, PTT'nin resmi web sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunabilirler. PTT'nin personel alımlarıyla ilgili duyuruları sadece kendi platformu üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle, PTT alımlarıyla ilgili karşılaştığınız haber içeriklerinin sadece bilgi amaçlı olabileceğini veya yakın zamanda alım yapılacağının habercisi olabileceğini unutmamanız önemlidir. Resmi sitesi dışında duyurulara güvenmemek önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi