2021 yılında RTÜK’te üst düzey bir kadroya atanan Şengül Kurum'un iş durumuyla alakalı iddialara RTÜK Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından cevap verdi. Şahin yaptığı açıklamada, RTÜK çalışanı Şengül Kurum'un 1 Nisan'a kadar ücretsiz izin aldığını belirtti.

Cemil Tugay’dan Tunç Soyer'in danışmanına kritik görev! İZDOĞA artık ona emanet! Cemil Tugay’dan Tunç Soyer'in danışmanına kritik görev! İZDOĞA artık ona emanet!

"1 NİSAN'A KADAR ÜCRETSİZ İZİN ALDI"

İsmi verilerek Şengül Kurum'un bilinçli bir şekilde hedef gösterildiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Çalışanımız Sayın Şengül Kurum, etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek 1 Nisan 2024'e kadar ücretsiz izin almıştır. Yani idari ve hukuki olarak eşinin yanında bulunmasında hiçbir mahsur yoktur. Hatta ve hatta insani olarak eşine destek vermesi takdir edilecek bir durumdur. İsterseniz bir ara bu ilkesel duruşu sergileyemeyen siyasetçi yakınları ile Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bakalım. İşiniz gücünüz yalan yanlış algıyı üretip halkımızı kandırmak. Tekrar ediyorum, yalan yanlış algılar, paylaşımlar ve haberlerle kurumumuzu ve güzide çalışanlarımızı yıpratmanıza müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak: AA