Prıx Pıctet Human, Arter’in Ev Sahipliğinde Ziyarete Açıldı! Prıx Pıctet Human, Arter’in Ev Sahipliğinde Ziyarete Açıldı!

Geçen hafta reytingleri beklentileri karşılamayan dizinin 26. bölümde final yapma kararı alındı. Ancak, son haftanın reytinglerine göre birkaç bölüm daha uzatılıp uzatılmayacağı konusunda karar verileceği gündeme gelmişti. Bugün ise dizi ekibine, dizinin uzatılmayacağı ve 26. bölümde yapılacak finalle ekrana veda edeceği açıklandı. Atv için çekilen NTC Medya yapımı dizi, Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

İlhan Şen finalde neden yer almadı?

Semih Bağcı'nın yönettiği 'Safir' dizisi, 26. bölümde final yapmaya hazırlanırken, başrol oyuncularından İlhan Şen'in final bölümünde neden yer almadığı merak konusu oldu... Şen'in senaryo ile ilgili rahatsızlıkları olduğu ve sık sık bu durumu dile getirdiği ortaya çıktı. Şen'in diziye veda etme isteği yayıldıktan sonra, yapımcı şirketin kararıyla final bölümünde Şen'e ait sahne yazılmadı.

İlhan Şen finalde neden yer almadı?

Dizide 'Ateş' karakterini canlandıran İlhan Şen, böylece diziden finalden bir hafta önce, yani 25. bölümde ayrılmış oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ