İBB Başkanı İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu İBB Başkanı İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, isimsiz vatandaş bir süredir aracında yaşıyor. Ailesini nasıl kaybettiği ve kimlik bilgileri hakkında henüz net bir bilgi yok.

Vatandaşın aracının arka camına yazdığı metinden aile faciası yaşadığı ve yalnızlığa mahkum olduğu anlaşılıyor. Yüzlerce vatandaşın gözleri önünde aracında yaşamak zorunda kalan isimsiz vatandaşın dramı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu
Vatandaşlar isimsiz vatandaşa barınma ve maddi destek sağlanması için yetkililere çağrıda bulundu. Bu trajik olay, toplumda var olan yoksulluk ve yalnızlık sorunlarına dikkat çekiyor. Ailenin nasıl yok olduğu ve isimsiz vatandaşın bu duruma nasıl düştüğü bilinmiyor. Fakat bu olay, kimsesiz ve yardıma ihtiyacı olan insanlara karşı daha duyarlı olmamız gerektiğini gösteriyor. Yetkililerden isimsiz vatandaşa barınma ve maddi destek sağlanması konusunda bir açıklama yapmaları bekleniyor. Bu zor gününde isimsiz vatandaşın yalnız bırakılmaması ve gerekli yardımların en kısa sürede ulaştırılması gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ