Gelecek ve Saadet Partisi’nin TBMM’de grup kurabilmek için işbirliği yapmasının ardından Saadet Partisi’nin Meclis Grup Başkanı olan Selçuk Özdağ, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. ‘’Bu seçim adil bir seçim, objektif bir seçim değil, demokratik bir seçim değil’ hatırlatmasında bulunan Selçuk Özdağ ‘Manisa’da sanki sadece iki aday yarışıyormuş gibi algı yaratıyorlar. MHP adayı Cengiz Ergün’le, CHP adayı Ferdi Zeyrek dışında kimsenin şansı yokmuş gibi algı yaratıyorlar. Oysa gerçek hiç de öyle değil. Bu seçimde Manisa’da sürprize hazır olun. Bu seçimi biz kazanıyoruz’ dedi.

Bizim anket şirketlerine verecek paramız yok…

Anket şirketlerinin bir çalışmasının 300 bin lira olduğunu hatırlatan Selçuk Özdağ ‘bizim o kadar paramız yok. Call Centerlara 6-7 bin kişiyi arattırıp, ‘’Cengiz Ergün mü? Ferdi Zeyrek mi?’ diye sorduruyorlar. Sanki başka aday yokmuş gibi. Bizim önümüzde de taşeron anket şirketlerinin sonuçları var. Bu anketlere göre bizim sahada gördüğümüz gibi, biz bu yarışı kazanacağımıza inanıyoruz’ vurgusu yaptı.

İzmir Mavişehir’den, Çeşme’den Manisa yönetilmez!

Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün’ün her seçimde dört ayak üstüne düştüğüne işaret eden Selçuk Özdağ, MHP-AK Parti ortaklığıyla seçimler kazandı. Manisa kötü yönetilmiş demiyorum, ‘yönetilememiştir’ diyorum. İzmir Mavişehir’den, Çeşme’den Manisa yönetilmez. Şimdi bir babayiğit çıktı, hem MHP-AK Parti işbirliğine karşı hem de CHP’ye karşı bir alternatif oldu. Cengiz Ergün’e kızdığı için oy vermeyecek olan sağdan da, Özgür Özel’in desteğini alan Ferdi Zeyrek’i beğenmediği için oy vermeyecek olan soldan da oy alıyorum. Bütün partilerden büyük destek görüyorum. Ben, Meclis’teki Grup Başkanlığı görevimi geride bırakarak taşın altına elimi değil, gövdemi koymak için bu göreve talip oldum. Tüm Manisa bunun farkında’’ diye konuştu.

Cengiz Ergün’e kırmızı kart gösterme zamanı…

Parası olanların, algı yaratanların karşısında mücadele verdiklerini vurgulayan Selçuk Özdağ ‘’Cengiz Ergün’e kırmızı kart gösterebilmek için, hükümetin icraatlarına sarı kart gösterebilmek için bu seçimde doğru adres Saadet Partisi ve Selçuk Özdağ olacaktır. 1 Nisan’da tüm dünya basını Manisa’da bizim başardığımız büyük sürprizi konuşacak. Herkesi sandığa davet ediyorum’’ mesajı verdi.

Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı: Lokantalara ve kafelere büyük düzenleme

Kaynak: Haber Merkezi