‘Unutma Beni Tatlısı’ meslek lisesi öğrencilerinin elinde yeniden hayat buldu ‘Unutma Beni Tatlısı’ meslek lisesi öğrencilerinin elinde yeniden hayat buldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta boyunca artmaya devam etmesi bekleniyor. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri genel olarak yağış beklenmiyor. Ancak perşembe günü yurdun iç ve batı kesimlerinde yağışlı hava etkili olacak.

Yeni haftada en yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde öngörülüyor: Ankara ve Samsun'da 27, İstanbul'da 26, İzmir ve Antalya'da 28, Adana'da 30, Diyarbakır'da 25, Trabzon'da 19, Erzurum'da ise 18 derece civarında seyredecek. Havaların ısınmasıyla birlikte, vatandaşların güneş koruyucu kullanımı ve yeterli su tüketimi gibi önlemleri almaları önem taşıyor.

N B Gj Cz C I E0 Kqp Tvle J0I Q

Bu sıcaklık artışıyla birlikte, güneşli ve açık bir hava hakim olacak, havanın daha da ısınmasıyla birlikte yaz mevsimini anımsatan günler yaşanabilir. İlkbaharın keyfini çıkarmak isteyenler için güzel bir hafta olabilir. Ancak, sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte güneş koruyucu kullanımı ve yeterli su tüketimi gibi önlemlerin alınması önem arz ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi